Арестуваният в четвъртък зам.-кмет на Пловдив Ральо Ралев е наблюдаван от

...
Арестуваният в четвъртък зам.-кмет на Пловдив Ральо Ралев е наблюдаван от
Коментари Харесай

Гешев: Ралев е наблюдаван от пет месеца за корупционни престъпления

Арестуваният в четвъртък зам.-кмет на Пловдив Ральо Ралев е следен от пет месеца, заяви на ексклузивен брифинг зам.-главният прокурор Иван Гешев, представен от БГНЕС.

Ралев е следен за корупционни закононарушения. " Към момента няма привлечени лица към досъдебното произвеждане, на следващия ден до края на деня ще стане ясно дали и по какъв начин на арестуваните ще бъде наложена мярка за неотклонение ", добави Гешев.

Следенето на Ралев е почнало след отчет при основния прокурор, който е бил препратен към профилираната прокуратура. " Надявам се казусът да завърши с влезнала в действие присъда ", добави Гешев.

При разкриването на закононарушенията в пловдивския регион са употребявани специфични разследващи средства, а задържането на самия кмет и чиновници на администрацията му е осъществено от Столична дирекция на вътрешните работи, " По обясними аргументи столичната дирекция на вътрешните работи извърши арестите ", добави Гешев.

В четвъртък кметът на регион " Северен " Ральо Ралев бе арестуван в региона на бул. " Марица " в кв. " Кършияка ". По-късно той бе доведен с белезници в постройката на общината, където течеше и претършуване. Ральо Ралев е втори мандат кмет на " Северен ", член на ГЕРБ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР